Massatges Girona

Drenatge Limfàtic Manual

Servei

Tractament

Tècnica de massatge sobre l’àrea que cal tractar mitjançant mobilitzacions lentes i progressives de manera ascendent, simulant la circulació normal de la limfa; específic per eliminar líquids i toxines, estimular la circulació limfàtica i enfortir el sistema immunitari. Millora la capacitat de depuració i l’actuació dels limfòcits.

Massatgista professional des 1992

En què consisteix

Tècnica de massatge sobre l’àrea que cal tractar mitjançant mobilitzacions lentes i progressives de manera ascendent, simulant la circulació normal de la limfa; específic per eliminar líquids i toxines, estimular la circulació limfàtica i enfortir el sistema immunitari. Millora la capacitat de depuració i l’actuació dels limfòcits, combat la retenció de líquids, disminueix el volum i millora les defenses. Molt recomanat per a problemes circulatoris, cel·lulitis, i per combatre limfoedemes.

El Drenatge Limfàtic Manual (DLM) està indicat per a totes aquelles persones que presenten edemes, retenció de líquids, cel·lulitis, acne, després d’operacions quirúrgiques o per a embarassades.