Massatges Girona

INTRODUCCIÓ

A Helena Estètica i Teràpies Corporals, sensibilitzats amb les necessitats dels usuaris d’Internet i conscients de la importància de la rigorosa privadesa de la informació personal que ens confien, incloem aquesta declaració de privadesa per tal que siguis conscient de la política en el tractament de les dades personals que obté dels visitants i usuaris.

Com a usuari, acceptes aquestes condicions pel sol fet de llegir, visualitzar o navegar al lloc. De no acceptar-les, has d’abandonar el lloc, sense fer-ne cap ús i el seu contingut, i sense accedir a les pàgines enllaçades.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE DADES

El titular del lloc i responsable del tractament de dades és Helena Ovejero Tovar, amb DNI 33867568E, per contactar pots utilitzar l’adreça de correu electrònic helenanatur@gmail.com , el telèfon +34646262726 o correu postal al Carrer Barcelona, ​​12-14, 3º6 , codi postal 17002 de Girona.

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE DADES

Als nostres llocs web, hi ha uns apartats específics on pots anotar les teves dades per rebre informació sobre actualitzacions de la nostra web i d’alguns programes que es distribueixen. Nosaltres t’assegurem que la informació que ens facilitis serà gestionada de manera totalment confidencial.

Les dades s’emmagatzemaran mentre hi hagi previsió del seu ús per a la fi per la qual van ser demanades.

No es fan preses de decisions automatitzades amb les teves dades.

El web pot utilitzar cookies, consulta la nostra política de cookies .

LEGITIMACIÓ DEL TRACTAMENT DE DADES

L’ús de les teves dades es realitza perquè ens dónes el teu consentiment per utilitzar els que ens proporciones als formularis per a un ús específic que s’indica a cadascun. Les teves dades només són necessàries per als usos concrets pels quals se’t sol·liciten, si no ens les facilites, aquests serveis no són possibles.

TRANSFERÈNCIES I CESSIONS DE DADES

Hi ha un compromís ferm per part nostra que les dades que proporcioni a Helena Estètica i Teràpies Corporals, no seran venuts ni cedides a terceres persones sense el previ consentiment de l’interessat sota cap concepte o circumstància, excepte consentiment exprés o obligació legal.

El nostre lloc web conté enllaços cap a llocs web de tercers. Helena Estètica i Teràpies Corporals no es fa responsable per les polítiques i pràctiques de privadesa d’aquests altres llocs.

DRETS DELS INTERESSATS

Tens el dret d’accedir a la informació que sobre la teva persona està emmagatzemada a les nostres bases de dades, rectificar-la si existís alguna errada, suprimir-la, limitar-la, oposar-te al seu tractament i retirar el teu consentiment si aquest és el teu desig. Per això simplement has d’escriure un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic helenanatur@gmail.com on t’atendrem gustosament qualsevol consulta, comentari o aclariment requerit sobre això.

Per a més informació sobre temes relacionats, el lloc de referència a la Xarxa espanyola és l’ Agència de Protecció de Dades , on tens dret a reclamar.

 

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.
Nombre